YÖNETIM KURULU

Mehmet Ali Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Başkanı

1948 yılında Denizli’de doğdu. 1965 yılında Denizli Lisesinden, 1970 yılında da İzmir İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu.

Abalıoğlu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ABALIOĞLU, iş hayatına üniversite eğitimine devam ettiği 1966 yılında, Çırçır Fabrikasında başladı.

SC Dentaş Romania S.R.L., CSA Textile Egypt S.A.E, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar San ve Tic A.Ş, Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Ali Abalıoğlu; Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş. ve Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.

Bir sanayici olarak Denizli sanayisinin gelişmesine katkılarıyla beraber Denizli’de sosyal yaşamın gelişiminde de önemli yeri olan sivil toplum örgütlerinin kuruluşunda öncülük yapmıştır.

2000 yılında kurulan Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Başkanı olan Mehmet Ali ABALIOĞLU, DOÇEV – Doğa ve Çevre Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Denizli Şubesi’nin de kurucularındandır ve 2000 – 2001 yıllarında kurucu başkanlığını yapmıştır.

Evli olan Mehmet Ali ABALIOĞLU’nun üç çocuğu vardır ve İngilizce bilmektedir.

İsmet Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

İsmet ABALIOĞLU, iş hayatına eğitimine devam ettiği 1966 yılında, babası ve ağabeyi ile birlikte Çırçır Fabrikası’nda başladı. Ortaöğrenimini İzmir Türk Koleji’nde, yükseköğrenimini İzmir İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’nde tamamladı.

Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş. ve Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan İsmet Abalıoğlu; Abalıoğlu Holding A.Ş, Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş, Mısır’da bulunan CSA Textile Egypt S.A.E, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar San ve Tic A.Ş, Romanya’da faaliyet gösteren SC Dentaş Romania S.R.L.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kurucu üyesi olan İsmet ABALIOĞLU, çevre alanında da pek çok çalışmaya öncülük etmiştir. 1996’da kurulan DOÇEV – Doğa ve Çevre Vakfı’nın kurucu başkanı olup, Vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

İsmet ABALIOĞLU, evli olup iki çocuk sahibidir ve İngilizce bilmektedir.


Oğuz Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

1973 Denizli doğumlu olan Oğuz Abalıoğlu, 1990 yılında Denizli lisesinden mezun oldu.

Mayıs 1996’da ABD’nin Boston Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Oğuz Abalıoğlu, Ekim 1996 ile Haziran 1997 arası İtalyanca eğitimi için gittiği İtalya’da Societa Dante Aligheri okulunu bitirdi. Eylül 1998- 2004 tarihi arasında Abalıoğlu Holding iştiraklerinden olan Erbakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’de sırasıyla ihracat sorumlusu, ihracat şefi ve Dış Ticaret Müdürü olarak görev yaptı. 1 Eylül 2004’den itibaren Abalıoğlu Holding A.Ş.’de Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

İvme Grup Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Erke Gübre Üretim Satış ve Pazarlama A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Oğuz Abalıoğlu; Abalıoğlu Holding A.Ş, Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Abalıoğlu Tekstil ve Sanayi A.Ş, Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş, SC Dentaş Romania SRL, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş., Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

2005-2006 yıllarında Denizli Genç Sanayiciler Birliği’nin başkanlığını yapan Oğuz Abalıoğlu, TAİDER’in Yönetim Kurulu üyesi, DESİAD ve DEGİAD Derneklerine de üyedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz ABALIOĞLU, İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Ahmet Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

1974 Denizli doğumlu olan Ahmet Abalıoğlu, ilk ve ortaöğrenimini Denizli’de, yükseköğrenimini ise ABD – Boston’da tamamlayarak İşletme Bölümünden mezun oldu.

1998 – 2001 yılları arasında Abalıoğlu Holding iştiraklerinden olan Dentaş Ambalaj ve Kâğıt Sanayi A.Ş.’de görev yaptı. 2001 yılında grup şirketlerinden Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş.’de ihracat sorumlusu olarak başlayan Ahmet Abalıoğlu Yönetici, Genel Müdür ve Grup Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu.

Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Abalıoğlu; Abalıoğlu Holding A.Ş., Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş., CSA Textile Egypt S.A.E., SC Dentaş Romania SRL, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

“DEGİAD” Derneklerinde de üye olan Ahmet ABALIOĞLU evlidir, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Cafer Sadık Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

1978 tarihinde Denizli’de doğdu. 1996 yılında Denizli Anadolu Lisesi’nden, 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite mezuniyetinden sonra 2003 yılında Amerika’nın Boston şehrinde bulunan Bentley College’de “Kurumsal Finansman” konusunda master yaptı.

2000 – 2001 yılları arasında Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’de Pazarlama Elemanı, 2001 yılında Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş.’de Mali İşler Asistanlığı, 2002 – 2003 yılları arasında Abalıoğlu Holding A.Ş.’de Mali İşler Koordinatör’lüğü Asistanlığı, 2004 – 2006 yılları arasında Koç Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de  Kurumsal Finansman Uzmanlığı görevlerinde bulundu. 2006 – 2009 yılları arasında Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

10 Ağustos 2009 tarihinden itibaren Abalıoğlu Holding A.Ş.’de Mali İşler Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Erke Gübre Üretim Satış ve Pazarlama A.Ş. ve İvme Grup Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Cafer Sadık Abalıoğlu; Abalıoğlu Holding A.Ş., Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş., Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş., Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., CSA Textile Egypt S.A.E, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş., Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş., SC Dentaş Romania SRL’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

Evli ve iki çocuk babası olan Cafer Sadık ABALIOĞLU iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Beril Abalıoğlu Özharat

Yönetim Kurulu Üyesi

1976 yılında Denizli’de doğdu. 1993 yılında Denizli Lisesinden, 2000 yılında Bilkent Üniversitesi, İktisat Fakültesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitiminden sonra 2000-2001 yılları arasında Amerika’nın Los Angeles şehrinde University of California Los Angeles (UCLA)’da “Marketing Extension” eğitimi aldı.

2001–2003 yılları arasında Abalıoğlu Tekstil San. A.Ş.’nin ve Dentaş Kağıt San. A.Ş.’nin pazarlama departmanında, Erbakır Elektrolitik Bakır Mamülleri A.Ş.’nin ihracat departmanında çalıştı. 2003–2007 yılları arasında CSA Pazarlama A.Ş.’de Curio Satış Geliştirme Müdürü ve ardından Curio Marka Müdürü olarak görev yaptı. 2012 yılından itibaren Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş.’de aktif olarak Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürmektedir.

Abalıoğlu Holding A.Ş.’nin, Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş.’nin, Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş.’nin ve Filidea Tekstil A.Ş’nin de Yönetim Kurulu Üyesidir. Evli olan Beril Abalıoğlu Özharat’ın iki çocuğu vardır ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Beyza Çaputçu

Yönetim Kurulu Üyesi

1982 yılında Denizli’de doğdu. 2000 yılında Elit Koleji’nden, 2004 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi Bölümünden mezun oldu.

2006 yılından itibaren Holding bünyesinde çalışan Beyza Çaputçu, 2006-2008 yılları arasında İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nde “İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı”, 2008-2011 yılları arasında Mali İşler Direktörlüğüne bağlı, Bütçe ve Finansal Planlama Bölümünde “Bütçe ve Finansal Planlama Uzmanı”, 2011 yılında “Bütçe ve Finansal Planlama Kıdemli Uzmanı”, 2012-2015 yılları arasında “Kurumsal Yönetim ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü” pozisyonunda görev yapmıştır.

2016 yılı itibariyle Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş.’de İcrada Görevli Yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya devam etmektedir.

Abalıoğlu Holding A.Ş., Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş., Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş., ve Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin de Yönetim Kurulu Üyesidir.

Evli olan Beyza Çaputçu’nun 2 çocuğu vardır ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.